FAQ

Vi får ofte stillet de samme spørgsmål. Vi har derfor samlet de hyppigst stillede spørgsmål her på siden.
Læs spørgsmål og svar om:

Hvordan er ordensreglerne?
Der skal være ro på pladsen fra kl. 23.00 til kl. 07.00.

Er der mulighed for vandland?
Campingpladsen er tæt placeret centrum af Roskilde by. Hvor man kan tage til Roskilde Badet eller til Roskilde Fjord.

Har campingpladsen havudsigt?
Campingpladsen ligger direkte til Roskilde Fjord i gåafstand til Roskilde by.

Er der legefaciliteter på campingpladsen
Pladsen er blevet renoveret og en den forbindelse er der blevet sat en ny hoppepude. Vi har en legeplads og udover en stor badebro, hvorfra der kan bades og fanges krabber.

Er der mulighed for at træne på campingpladsen?
Hvis du har lyst til at træne med du befinder dig på campingpladsen, så kan du tage ud til Boserup Skov her er der O-løb, cykleområder samt smukke ruter til at løbe. Endvidere kan man ved Roskilde Fjord windsurfe, særligt om foråret kan der findes termisk vind, hvilket gør det til næsten det eneste sted på Sjælland med gode vind forhold. Her er meget ideelle forhold for begyndere.

Kan man medbringe sin hund?
Hunde er velkomne. De skal blot holdes i snor og luftes uden for pladsen. Det koster 15kr. i både lav- og højsæson pr. døgn.

Hvilke seværdigheder er der nær campingpladsen?
Når du alligevel befinder dig i Roskilde, som er en af Danmarks ældste byer. Så er det oplagt, at kigge forbi Domkirken, Vikingeskibsmuseet, Roskilde gågade eller Ros Torv. Ros Torv har 84 butikker, restauranter og spisesteder samt biograf og fitnesscenter. Desuden er centeret i april 2005 og 2007 kåret til Danmarks flotteste butikscenter.

Hvordan er hytterne på campingpladsen?
Vi tilbyder udleje af velholdte campinghytter på Sjælland. Hytterne er beliggende i naturskønt område ved Roskilde Fjord. Lille hyggelig hytte med 2 køjesenge, bord & stole samt lille køkken med el-kogeplade og køleskab. Der er kaffemaskine og el-kedel i hytten samt alt nødvendigt køkkenudstyr til 4 personer. Der er et bord/bænkesæt til rådighed uden for hytten.

Hvordan fungerer det med campingpas?
Alle gæster, som camperer i Danmark, skal have et gyldigt campingpas. Det kan købes i receptionen ved ankomst.

Hvor mange biler kan man medbringe?
Det er kun tilladt at medbringe én bil pr. enhed. De øvrige biler henvises til parkeringspladsen.

Hvor meget plads skal der være mellem enhederne?
Der skal være 3 meter mellem enhederne. Også mellem telte, dog må bilerne gerne parkere i mellemrummet.

Hvornår skal man tjekke ind/ud?
På afrejsedagen skal der afregnes inden kl. 12.00. Pladsen skal nødvendigvis ikke forlades kl. 12.00. Du kan altid spørge lejrchefen ved afregning. Endvidere så åbnes bommen kl. 07.00 og lukkes kl. 22.00.

Hvordan bliver man fastligger?
Nye fastliggere er mere end velkommen på campingpladsen. Vi åbner for sæsonpladser hvert år sidst i marts og slutter igen d. 1. oktober. Vi er altid åbne for afvigende ønsker – så kontakt os blot for nærmere aftale om en sæsonplads på nummeret 46 75 79 96

Er der mulighed for trådløs internet?
Siden 2014 har vi kunnet tilbyde vores gæster trådløs internet adgang i cafeen samt i tv-stuen. Så kan du på denne måde bevare kontakten med omverdenen, følge med i nyhederne og dele de gode ferieminder med familie og venner.