Fastliggerplads, forårsplads, efterårsplads, sommerplads eller sæsonplads

Nye fastliggere er velkommen

Roskilde camping ligger nær København og direkte ved vandet. I er altid velkommen til at kigge forbi og se pladsen.Vi renoverer løbende pladsen og kan i dag tilbyde: Nye el-pladser med udsigt, nye toiletbygninger, samt nye køkkenbygninger stor legeplads og meget meget mere..

Nye el-pladser med udsigt, ny toiletbygning, samt toiletbygning 2 nyrenoveret og klar til denne sæson..

Fastligger på Roskilde camping – Sjælland.

Få en fastliggerplads på Roskilde camping direkte ved Fjorden og kun en halv times kørsel fra København. Vi har også forårspladser og efterårspladser.

Vi ligger direkte til Roskilde Fjord på Sjælland tæt på centrum af Roskilde by og kun en halv times kørsel fra København. Vores fastliggerpladser er spredt på hele pladsen. Vi ynder at sprede fastliggere til hele pladsen, så de blandes med vores turister, hvilket vi føler giver en god ånd på pladsen.

Fastligger på Roskilde Camping – så er du sikker på en fantastisk udsigt at stå op til hver morgen, her er roligt trods den centrale beliggenhed ved Roskilde by.

Fastligger på Roskilde camping & hytteferie – så kan du regne med rene faciliteter. Sjælland byder på en fantastisk natur med masser af vand.

Sjælland er også kendt for den fantastiske gastronomi. Roskilde camping & hytteferie er bare skøn.. Kom og oplev de dejlige omgivelser og de skønne mennesker – Back to nature..

Sæsonpladser

Vi åbner for sæsonpladser hvert år ugen før påske og slutter igen omkring d. 1. oktober. Vi er altid åbne for fravigende ønsker – så kontakt os blot for nærmere aftale om en sæsonplads – 46 75 79 96.

Vi arrangerer forskellige arrangementer i løbet af sæsonen, for både turister samt sæsonplads gæster. følg med på opslagene ved receptionen.

Fastliggerfordele

I april, maj & september kan vores fastliggere leje discounthytterne til familie & venner for kun 450,- pr. døgn. (incl. 2 personer). I skal dog selv klare rengøringen.

Få en fastliggerplads