Overnatning nær København til konkurrencedygtige priser

Værelser udlejes!

I forbindelse med hovedbygningen på Roskilde Camping har vi et antal værelser til udlejning. Der er tale om pæne, istandsatte værelser.

Da vi lejer værelserne ud for længere perioder, er værelserne et populært valg blandt håndværkere der ønsker overnatning nær København.

Værelserne bliver mest brugt af håndværkere. Andre anvender dem for det meste, i forbindelse med fest eller et andet arrangement i Roskilde. Det er jo en del billigere end at bo på hotel, og du kan heller ikke forvente den samme luksus, men det er pænt og hyggeligt – og man sover godt. Der er gode transportmuligheder i området. Beliggenheden nær København gør værelserne til et populært valg for flere gæster.

Der er også flere og flere, der lejer værelserne i forbindelse med de besøger familie, som bor i en længere periode på campingpladsen. Ønsker man så måske ikke selv at bo i telt eller i campingvogn, kan det være en god løsning at leje et værelse. På den måde er man tæt på familien. Med “egen bolig” kan man stadig overnatte i fred og ro.

Der er flere forskellige værelsesstørrelser. Kort sagt, skal der nok være noget, der passer dig, hvis du ønsker en overnatning nær København.

Kontakt os!

Ønsker du at bestille et værelse? Du er velkommen til at ringe og høre nærmere på +45 46 75 79 96. Du er også velkommen til at sende en mail til mail@roskildecamping.dk, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.
Det er nemt at finde vej til campingpladsen, og hvis man ikke er i bil, kører linje 203 fra Roskilde hver halve time det meste af døgnet. Se busplanen her.

Enkeltværelser og dobbeltværelser

Vi har indrettet en lejlighed med tre dobbeltværelser, fire enkeltværelser,
to badeværelser, et køkken med opholdsrum samt stor terrasse..

Billige værelser!

På trods af den gode beliggenhed i naturskønt område og i gåafstand til Roskilde by, så er en overnatning i vores værelser særdeles billige.

Enkeltværelse fra kr. 400,- pr. døgn.
Dobbeltværelse fra kr. 600,- pr. døgn.
Overnatning i København til overkommelig pris

Overnatning nær København for håndværkere