Overnatning i Roskilde

Camping & hytteferie i naturskønne omgivelser ved Roskilde Fjord

Roskilde Camping er en campingplads ud over det sædvanlige. Fra pladsen er der en fantastisk udsigt over Roskilde Fjord. Hvad er mere forfriskende end at stå ud af campingvognen en smuk sommermorgen til synet og duften af det glinsende vand?
På pladsen kan du overnatte i dit medbragte telt eller campingvogn. Du kan også leje pæne hytter, værelser og ferielejligheder. Der er lidt for enhver smag og komfortbehov.

Sæsonen
Du kan overnatte på campingpladsen fra ugen før påske og frem til 1. Oktober. Du kan bo på pladsen en weekend, en uge eller booke dig ind til hele sæsonen, hvis du ønsker det. Se priser for de forskellige overnatningsmuligheder her.

Tæt på Roskilde og København

Pladsen er beliggende tæt på Roskilde og København, så den er ideel at benytte til overnatning i forbindelse med store arrangementer i Roskilde og omegn. fx havde vi rigtig mange gæster i forbindelse med en AC/DC koncert, og der er altid rigtig mange gæster i forbindelse med Roskilde Festivalen. Hvis du vil opleve festivalens dejlige musik, men gerne vil undgå “Smatten”, er Roskilde Camping et fantastisk alternativ da vi tilbyder en rolig overnatning i Roskilde. Hvis du vil nyde storbyens mange glæder, men gerne vil nyde lidt landligt ro og idyl, når du lægger hovedet på puden, er Roskilde Camping ideel.

Overnatning i roskilde for ældre og unge


Masser af muligheder
På Roskilde Camping kommer hverken du eller dine børn til at kede sig. På pladsen har vi legeplads, hoppepude og en boldbane. Der er mulighed for at leje kajakker, du kan bade direkte fra badebroen og der er en bådebro lige op til pladsen. Får du lyst til en gourmetmiddag under dit ophold, er der få meter hen til Restaurant Vigen. Både i Roskilde og København er der utallige muligheder for at opleve seværdigheder og forlystelser. Se et udsnit af de mange muligheder, som findes i Roskilde her.
Derudover findes der også en cafe/burgerbar med dagens ret på campingpladsen.

Spørgsmål og kontakt!
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 46 75 79 96. Du kan også altid sende en mail til mail@roskildecamping.dk, så vil vi svare dig hurtigst muligt. (uden for sæson åbning må forventes længere svartid pga. ferie & ombygning)