Overnatning nær København til konkurrencedygtige priser

Værelser udlejes

I forbindelse med hovedbygningen på Roskilde Camping har vi et antal værelser til udlejning. Der er tale om pæne, istandsatte værelser.

Da vi lejer værelserne ud for længere perioder, er værelserne et populært valg blandt håndværkere der ønsker overnatning nær København.

Værelserne bliver mest brugt af håndværkere. Andre anvender dem for det meste, i forbindelse med fest eller et andet arrangement i Roskilde. Det er jo en del billigere end at bo på hotel, og du kan heller ikke forvente den samme luksus, men det er pænt og hyggeligt – og man sover godt. Der er gode transportmuligheder i området. Beliggenheden nær København gør værelserne til et populært valg for flere gæster.

Der er også flere og flere, der lejer værelserne i forbindelse med de besøger familie, som bor i en længere periode på campingpladsen. Ønsker man så måske ikke selv at bo i telt eller i campingvogn, kan det være en god løsning at leje et værelse. På den måde er man tæt på familien. Med “egen bolig” kan man stadig overnatte i fred og ro.

Der er flere forskellige værelsesstørrelser. Kort sagt, skal der nok være noget, der passer dig, hvis du ønsker en overnatning nær København.

Enkeltværelser og dobbeltværelser

Vi har indrettet en lejlighed med tre dobbeltværelser, fire enkeltværelser, to badeværelser, et køkken med opholdsrum samt stor terrasse..

Campinghytter

Vi har flere forskellige slags at vælge imellem. Det er hyggeligt at campere, og Roskilde Campingplads ligger som en perle i naturskønt område, og dog i gåafstand til Roskilde by. Der er dog også fordele ved at kunne køre til en plads, uden nødvendigvis at have en campingvogn på slæb, og uden at skulle bruge tid på at sætte telt op. Vi tilbyder udleje af velholdte campinghytter på Sjælland.

Vores campinghytter findes i flere forskellige størrelser og typer. Hytterne er beliggende i naturskønt område ved Roskilde Fjord. Den centrale placering på Sjælland betyder, at I nemt kan komme omkring til forlystelser og seværdigheder.

Alle campinghytterne udlejes fra et døgn!

Kontakt os

Ønsker du at bestille et værelse? Du er velkommen til at ringe og høre nærmere på +45 46 75 79 96. Du er også velkommen til at sende en mail til mail@roskildecamping.dk, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Det er nemt at finde vej til campingpladsen, og hvis man ikke er i bil, kører linje 203 fra Roskilde hver halve time det meste af døgnet. Se busplanen her.

Praktisk info

Ankomst & afrejse

Vores Campinghytter & vogne står klar kl. 14.00 på ankomstdagen, og skal forlades senest kl. 12.00 på afrejse dagen. Ankomst senere end kl. 18.00 skal på forhånd være meddelt, da vi ellers forbeholder os retten til at gen-udleje hytten.

 • Hytten skal forlades i samme rengjorte stand som ved ankomst.
 • Fejl og mangler skal straks meldes i receptionen.
 • Rengøring kan bestilles i receptionen mod forudbetaling kr. 350,-
 • Service skal dog altid være vasket op og stillet på plads i skabene.
 • Prisen på hytte leje er incl. elforbrug.
 • Lej linned – spar plads i bilen..
 • Linned pr. sæt kr. 70,-

Vi glæder os til at se dig..

Afbestillingsregler

Praktiske informationer Camping:

 • Ankomst – Ankomsttidspunkt kl.14:00-22:00
 • Afrejse – inden kl. 12:00
 • Sen ankomst – Ved ankomst efter kl. 18:00, bedes der gives besked på mail mail@roskildecamping.dk eller telefon: +45 46 75 79 96
 • Annullering – Ved annullering venligst meddel dette skriftligt på e-mail: mail@roskildecamping.dk

Hvis I ønsker at aflyse, bedes I gøre det så hurtigt som muligt. Ved aflysning indtil 30 dage før ankomst, vil det indbetalte beløb tilbagebetales, dog fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 350,- Aflyses mellem 30 dage og 14 dage før planlagt ankomst tilbagebetales halvdelen af opholdes pris, dog fratrækkes et administrationsgebyr på Kr. 350.- Ved afbestilling mindre end 14 dage før planlagt ankomst, betales det indbetalte beløb ikke tilbage.

HUSK: 14 dages fortrydelsesret gælder ikke ved bestilling af ferie der henvises du til din rejseforsikring. Hvis depositum ikke er indbetalt rettidigt, forbeholder vi os ret til at annullere bookingen.

Praktiske informationer Hytter vogne, lejligheder og værelser:

Vores hytter, værelser, lejligheder & vogne står klar fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og skal forlades rengjort senest kl. 11.00 på afrejse dagen. Sen ankomst – Ankomst efter kl. 18:00, så bedes I give os besked på mail roskildecamping.dk eller telefon: +45 46 75 79 96. Annullering – Ved annullering venligst meddel dette skriftligt på e-mail: mail@roskildecamping.dk

Afbestilling – Hvis I ønsker at aflyse, bedes dette gøres så hurtigt som muligt. Ved afbestilling indtil 30 dage før ankomst, vil det indbetalte beløb tilbagebetales, dog fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 750,-. Afbestilles mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, tilbagebetales 50 % af opholdes pris, dog ikke afbestillingsgebyret på Kr. 750.-
Ved afbestilling mindre end 14 dage før planlagt ankomst, sker der ingen godtgørelse. Aflyses mindre end 48 timer før planlagt ankomst skal den fulde leje betales.

Hvis depositum ikke er indbetalt rettidigt, forbeholder vi os ret til at annullere bookingen.

Der er dyner og puder i hytten/værelset/lejligheden.
Sengelinned kan I selv medbringe, og ellers kan I leje det i informationen.
Sengelinned SKAL benyttes, af hygiejniske grunde.
Lej linned – (spar plads i bilen).. Linnedpakke pr. sæt kr. 90,-

Rengøring – Hytten skal forlades i samme rengjorte stand som ved ankomst. Slutrengøring kan bestilles senest dagen før afrejse mod betaling Kr.350,- (Service skal dog altid være vasket op og stillet på plads i skabene).

Prisen for hytter, værelser, lejligheder og udlejningsvogne er incl. elforbrug. Fejl & mangler skal straks meldes i receptionen.

Tak for din reservation, vi glæder os til at se dig/Jer på Roskilde Camping.