Teltplads i smukke omgivelser

Drømmer du om overnatning i det fri, og leder du efter en teltplads på Sjælland? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Roskilde Camping finder du en campingplads i et meget naturskønt område lige ud til Roskilde Fjord og kun 20 minutter fra København. Vores campingplads er derfor oplagt for dig, der foretrækker naturcampingpladser, samtidig med at du stadig har mulighed for at tage ind til både Roskilde Centrum og København for at se på seværdigheder eller spise lækker mad.

Vågn op til en smuk udsigt over Roskilde Fjord

Vi er en stor campingplads med mange teltpladser, og de har alle sammen udsigt over Roskilde Fjord. Vi har moderne faciliteter, og hvis du er på tur sammen med nogle, der ikke ønsker at sove i telt, er der også mulighed for at leje en af vores mange hytter, ferielejligheder og værelser. Vi tilbyder også glamping for dig, der ønsker at være i et med naturen, men som samtidig gerne vil forkæle dig selv med et luksuriøst ophold.

Aktiviteter for både store og små

På vores teltplads har vi sørget for, at der er rigeligt med aktiviteter for både store og små. Til de små har vi både legepladser, boldbane og en hoppepude. Vi har også en stor badebro ud til fjorden, hvor du og familien kan bade, svømme og fange krabber. Der er mulighed for at leje kajakker, så I kan tage en tur ud på fjorden.

Fra vores teltplads er der desuden kun ganske få meter hen til Restaurant Vigen, hvor du kan nyde en gourmetmiddag. Herudover ligger vi kun ca. 5 minutter fra Roskilde Centrum, hvor der er masser af fornøjelser, seværdigheder og gode spisesteder.

Priser på overnatning på vores teltplads

Vi har samlet en oversigt over alle vores priser her, så du har mulighed for at finde lige netop din pris på den overnatning, som du ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores faciliteter og overnatningsmuligheder eller for at booke et ophold.